Over ons

Maak een afspraak
Icon

ONS TEAM

Martine Claes
Martine ClaesThuisverpleegster
Martine behaalde in 1986 het diploma als gegradueerde verpleegkundige aan het Moeder Theresia Instituut in Genk.
Ze begon onmiddellijk in 1986 als thuisverpleegster bij het Wit-Gele Kruis. Om alle patiënten de nodige tijd en zorgen te kunnen geven, begon ze later als zelfstandige.
Martine is geboren en getogen in Lummen, maar woont nu in Bolderberg (Heusden-Zolder). Ze is ook een trotse mama van twee dochters en een lieve omie.
Om optimale zorgen te kunnen verlenen en mee te zijn met de nieuwe technieken volgt Martine regelmatig een bijscholing.
Tanja
TanjaThuisverpleegster
Ik ben Tanja, enthousiaste verpleegkundige en trotse mama van twee geweldige kinderen.
Mijn werk is mijn passie en ik doe het dan ook ontzettend graag. Ik geloof dat kwaliteit altijd primeert op snelheid en daarom neem ik ook graag de tijd om mijn patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door geneeskunde en ik zou nu ook niets liever willen doen, daarom ben opnieuw gaan studeren aan de PIVH en heb ik mijn diploma als verpleegkunige gehaald.
Jennifer Vandewalle
Jennifer VandewalleThuisverpleegster
Jennifer behaalde in 2015 het diploma als gegradueerde verpleegkundige aan de HBO Verpleegkunde in Genk. Ze is onmiddellijk begonnen als zelfstandig thuisverpleegkundige. Jennifer is geboren te Deinze maar woont in Genk. Door al jong in contact gekomen te zijn met de medische wereld , is de stimulans gekomen voor de verzorging en het helpen van anderen.

Maak een afspraak

Thuisverpleging Heusden-Zolder & Lummen Martine Claes. Wenst u graag thuisverpleging aan te vragen, vul onderstaand formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.

Maak een afspraak