Diensten

Maak een afspraak
Icon

Onze medische diensten

Bent u op zoek naar een ervaren thuisverpleger om u verder te helpen met inspuitingen? Wilt u een optimale genezing van uw wonden? Wil u uw chemotherapie bij uw thuis in uw vertrouwde omgeving krijgen? Of heeft u voor enig welke andere zorgen hulp nodig van een thuisverpleegkundige? Dan helpen wij graag met uw persoonlijke zorgen.
Hieronder lijsten we enkele van de diensten die we aanbieden op. Naast onderstaande diensten, zijn er echter nog zo veel meer zaken waar u ons voor kan inschakelen. Neem even contact op met ons om dit te bespreken, we staan altijd voor u klaar!

2020-01-10T18:35:13+00:00

Wondzorg

Als de huid gekwetst wordt, ontstaat er een open wonde die meestal vlot geneest. Een infectie of een onderliggende ziekte kunnen het genezingsproces echter belemmeren. Is de wonde na 6 weken nog niet genezen, dan wordt ze chronisch genoemd.

2020-01-10T18:51:49+00:00

Inspuitingen

Het geven van een inspuiting is een complexe en moeilijke handeling die competente handen vereist. Daarom is het belangrijk dat je de best mogelijke thuisverpleging geniet!

2020-01-10T18:34:47+00:00

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is zorg voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Daarbij is veel aandacht voor de kwaliteit van leven. Uw zorgverleners zorgen er bijvoorbeeld voor dat u zo min mogelijk last hebt van klachten als pijn en benauwdheid.

Maak een afspraak

Wenst u graag thuisverpleging aan te vragen, vul onderstaand formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.

Maak een afspraak